Ontdek nu ons uitgebreid aanbod in natuursteen en Belgische blauwe steen, kasseien, keramische tegels, flagstones en zoveel meer...

Vakantie in eigen tuin

Het gezelligste plekje in uwtuin? Het terras natuurlijk! U ontspant er met uw gezin of vrienden, u geniet er van de zon, van een barbecue of gewoon van de nachtelijke sterrenhemel.

Wij zijn dé specialist in het helpen naar uw perfecte keuze voor een ideale buiten tegel. Als het nu natuursteen is of keramische tegels, dit hebben we allemaal in ons aanbod. Met een uitgebreid tuinpark in Dilbeek en Aarsele, verwelkomen wij u van harte om ons prachtig assortiment te komen ontdekken.

Nieuw item
Anker

[]

Nieuw item

Tegels voor uw oprit

Bent u op zoek naar een nieuwe tegel voor uw oprit?

Dan bent u bij HBCLASSICS aan het juiste adres!

Zoekt u een nieuwe oprit aan te leggen? Of wenst u liever een klassieker in de tuin en oprit, zoals een Vietnamese blauwsteen of een kandla kassei waar het wel wat bruter mag zijn !

Bij het aanbod van HB-Classics  komt uw tuin en uw oprit tot zijn recht.

Anker

[]

Nét dat tikkeltje meer

Wie wil er nu niet zo een mooi exclusief terras?  De mooiste Flagstones vindt u bij HB-Classics. De flagstones kunnen ook gebruikt worden als stapstenen , wandbekleding van gevels en zelfs voor uw oprit! De HB-Classics flagstone is een karaktervolle tegel die bestaat in verschillende kleuren en soorten. We hebben zowel natuursteen als quartzite in de aanbieding.

Dit ambachtelijk, prachtig product is bovendien duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Flagstones plaats je los of vast in het cement in de tuin (terras). Voor meer info en advies bezoek onze toonzalen!

Nieuw item
Anker

[]

Nieuw item

Tuinpark te Aarsele en Dilbeek

In Dilbeek is ons tuinpark vrij toegankelijk open 24/24 en 7/7 ! In Aarsele kan dit ook buiten de winkeluren. Geef ons een seintje dan zetten wij de poort voor u open!

Wenst u liever een afspraak voor professioneel advies? Maak een afspraak met onze experten via sales@hbclassics.be

Adres tuinpark Aarsele: Hogenhovestraat 8A Aarsele

Adres tuinpark Dilbeek:  Ninoofsesteenweg 867 Dilbeek

Anker

[]

Direct leverbaar uit stock

De sterkte bij HB-Classics is dat wij een grote voorraad hebben aan terras en oprittegels . Natuursteen , keramisch , graniet....

Direct en meteen nodig? Geen probleem , direct leverbaar uit stock!

Maak nu uw afspraak: sales@hbclassics.be

Nieuw item
Anker

[]

Realisatie haardconcepten Frank Brynaert

Haardconcepten Frank Brynaert

Als familiebedrijf in inbouwhaarden en haardconcepten creëert Frank Brynaert al een halve eeuw warmte en sfeer in huis. Van minimalistisch tot cottage, van landelijk tot klassiek : de eigen haardontwerpen zijn afgestemd op uw smaak, budget en specifieke wensen. Het gezellig warm bij jou thuis maken kan met haarden op hout, gas, bio-ethanol of elektrisch.

Steeds welkom voor een vrijblijvend bezoek aan de shop-in-shop te HB-Classics Dilbeek, of aan hun showroom in Erpe-Mere. Bel 053 62 28 80 of mail fb@brynaert.be voor een afspraak.

Meer informatie

Anker

[]

Anker

[]