Outdoortrends

Onze trends voor een summerproof terras!

De zon lonkt... en dus ook de behoefte om tuin en vooral ook het terras zomerklaar te maken!
Annoo 2024 zijn buitenruimtes niet alleen een verlengstuk van je binnenruimte, maar vormen ze ook meer en meer een naadloze overgang om in alle comfort van het buitenleven te genieten. Denk je erover om je terras te vernieuwen of moet je er nog een aanleggen? Twijfel je welke terrasmaterialen het beste bij jou passen?

We helpen je graag op weg met de onze terrastrends van 2024!

Anker

[]

Nieuw item

Flagstones

Als u een zuidelijke sfeer aan uw terras wilt toevoegen, zijn flagstones een uitstekende keuze. Dit natuursteenmateriaal werd al gebruikt door de Romeinen en Grieken en staat bekend om zijn diversiteit in formaat en kleur. Flagstones hebben een karakteristieke uitstraling, brengen sfeer en stralen klasse uit. Onze HB-Classics collectie is populair dankzij de vele verschillende texturen, kleuren en formaten.

Nieuw item

Terracotta - antonio fishbone

Geef je tuin een mediterraans tintje door te werken met terracotta tegels. Aardetinten zijn een populaire keuze voor tuinen omdat ze een rustige en natuurlijke sfeer creëren. Onze bekende Antonio Fishbone is een echte klassieker in ons brede terracotta assortiment. Speel met het legverband en creëer zo je ultieme stijl!

Anker

[]

Nieuw item

Keramische tegels - 60x90cm

De keramische tegels voor het terras zijn in 2024 groot van formaat. Naast de 60x60 vormen terrastegels van 60x90, 120x120 cm of 100x100 cm al lang geen uitzondering meer. Logisch, want ze maken je terras optisch groter en wie wil dat nu niet? Zeker met het 60x90 formaat kunnen de keramische tegels bijna niet meer onderscheiden worden van de natuursteen variant.

Nieuw item

Kandla platines - 35x10cm

Een échte klassieker! De Kandla is een zeer harde zandsteen met een natuurlijk gekloven vlak oppervlak waardoor ze zowel geschikt is voor opritten als terrassen. Ze zijn te combineren met alle bouwstijlen. Het 15x30 formaat creëert een unieke uitstraling, maar ook 10x10, 14x14 en 14x20cm zijn aanwezig in ons assortiment en bovendien enorm budgetvriendelijk.

Anker

[]

Nieuw item

Tripolona

Opvallend: lichte kleuren zijn in trek voor terrastegels. Beschikbaar op groot formaat, geven deze een modern en stijlvol karakter aan jouw terras. Trouwens datzelfde formaat kan ook gemakkelijk binnen gebruikt worden. Zodat jouw binnen- én buitenruimte optisch doorloopt.

Nieuw item

Aziatische blauwsteen

Wij zijn fan van blauwe steen. Maar wist je dat er twee totaal verschillende soorten bestaan? Naast onze Belgische collectie importeren wij ook de Aziatische varianten. Voordeliger en eveneens kwalitatief. Dankzij ons enorme aanbod aan verschillende afwerkingen vindt iedereen er gegarandeerd zijn gading.

Anker

[]

Nieuw item

Noir de Denée

Geef je tuin een levendig en authentiek karakter met onze Noir de Denée kalksteen tegels.  Door zijn kleurschakeringen van donkergrijs tot zwart en zijn decoratieve reliëf krijgt deze steen een klassieke uitstraling.

Nieuw item

Dolphur

Onze Dolphur wordt gekenmerkt door zijn beige of lichtzandige kleur of lichtbruine kleur met roze toonvariatie. Deze steen heeft kleine paarse aderen op het oppervlak die een aantrekkelijk en opvallend uiterlijk geven als ze nat zijn.

Anker

[]

Nieuw item

Tandur

De Tandur (grey of crème) is een absolute topper in ons buiten assortiment. Deze harde kalksteen vertoont prachtige grijze en blauwe tinten en is geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Met zijn licht verouderde uitstraling dankzij zijn licht gekartelde randen, krijgt deze natuursteen een authentiek en natuurlijk karakter.

Nieuw item

Belgische blauwsteen - Old Castle

Deze Old Castle afwerking geeft onze Belgische blauwsteen een ruwe, authentieke textuur. Voordat de steen wordt gevlamd, ondergaat hij eerst een borstelbehandeling. Dit brengt het natuurlijke karakter van de blauwe hardsteen naar voren en zorgt voor een esthetisch aantrekkelijke uitstraling. Het vlammen van de natuursteen creëert een anti-slip laag op de vloer.

Anker

[]

Nieuw item

Jasper Gris

Deze graniet tegel is een populaire tegel voor terrassen en tuinaanleg. Door zijn bewerking is deze tegel erg mooi van kleur en heeft hij tegelijkertijd een ruwer oppervlak voor een goed anti slip profiel.

Nieuw item

Puligny Antic

Deze bleke natuursteen wordt gekenmerkt door zijn verouderde afwerking. Bij de Puligny Antic wordt regelmatig een wildverband toegepast, zodat het landelijke karakter van deze steen extra tot zijn recht komt.

Anker

[]